Lirik Lagu Ing Brawijaya - Niken Salindry

lirik lagu ing brawijaya
Medikuid - Lagu Ing Brawijaya dinyanyikan oleh Niken Salindry. Pncipta lirk Ing Brawijaya Mocho Bey. Lagu langam jawa enak yakni Ing Brawijaya.

Berikut Lirik Lagu Ing Brawijaya dari Niken Salindry.

Lirik Ing Brawijaya

Mandeng peteng jroning wengi
Tanpo cokro tanpo kartiko
Kailing lelakon tresno
Ninggal perih ati kang dadi leloro

Kangmas kang nggodha tresnaku
Ringkeciwa nuruti sedyamu
Datan biso mujud'ake soyo rogo
Datan biso nyembadani

Ing jembatan brawijaya
Aku simpangan karo dewekne
Mungkur tresno kang wis akur
Kepincut wong liyo digowo mabur

Duh dewo kang jogo tresno
Roso iki wis kebacut unyo
Angin wengi sing ngancani
Sepi atiku kelangan tresno iki

Mandeng peteng jroning wengi
Tanpo cokro tanpo kartiko
Kailing lelakon tresno
Ninggal perih ati kang dadi leloro

Kangmas kang nggodha tresnaku
Ringkeciwa nuruti sedyamu
Datan biso mujud'ake soyo rogo
Datan biso nyembadani

Ing jembatan brawijaya
Aku simpangan karo dewekne
Mungkur tresno kang wis akur
Kepincut wong liyo digowo mabur

Duh dewo kang jogo tresno
Roso iki wis kebacut unyo
Angin wengi sing ngancani
Sepi atiku kelangan tresno iki

Baca Juga: Lirik Lagu Lali Janjine - Yanik Megawati

Itulah lirik langam Ing Brawijaya jawa. Dengan adanya lirik Ing Brawijaya dari Niken Salindry semoga bermanfaat dan membantu dalam penghafalan. Terima kasih sudah berkujung di medikuid.com.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Lirik Lagu Kembang Pungkasan - Filla Melinda

Lirik Lagu Cucuk Remuk - Niken Salindry

Lirik Lagu Sesideman - Yanik Megawati