Lirik Lagu Lali Janjine - Yanik Megawati

lirik lagu lali janjine yanik megawati
Medikuid - Lagu Lali Janjine dinyanyikan oleh Yanik Megawati di ciptakan oleh S Harsono. Lirik Langam Lali Janjine berasal dari Jawa.

Berikut Lirik Lagu Lali Janjine dari Yanik Megawati.

Lirik Lali Janjine

Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak neng tawangmangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi
Yen tak telpon malah kok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk pipimu mesti tak ciwel

Lali janjine kandane
Alesane mangkelake
Sopo wong sing ora gelo
Kadhung dandan kowe ora teko

Jan - jane kowe neng ngendi
Gelagatmu sajak nyupriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak neng tawangmangu
Nganti lingsir srengengene
Ono kene aku nunggu kowe

Tak sms ra mbalesi
Yen tak telpon malah kok pateni
Mangkel aku mangkel
Yen kepethuk pipimu mesti tak ciwel

Lali janjine kandane
Alesane mangkelake
Sopo wong sing ora gelo
Kadhung dandan kowe ora teko

Jan-jane kowe neng ngendi
Gelagatmu sajak nyupriani
Atiku sujono
Kowe kencan karo wanito liyo

Baca Juga: Lirik Lagu Tembang Pamuji - Titis Hs

Itulah lirik lagu Lali Janjine dari Yanik Megawati. Dengan adanya lirik Lali Janjine semoga bermanfaat dan memudahkan untuk anda dalam penghafalan lirik tersebut. Terima kasih sudah berkujung di medikuid.com.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Lirik Lagu Kembang Pungkasan - Filla Melinda

Lirik Lagu Cucuk Remuk - Niken Salindry

Lirik Lagu Sesideman - Yanik Megawati