Lirik Lagu Sesideman - Yanik Megawati

Medikuid - Lagu Sesideman dinyanyikan oleh Yanik Megawati. Lirik lagu Sesideman di ciptakan oleh Ki Sukron Suwondo. 

Baca Juga: Lirik Lagu Cucuk Remuk - Niken Salindry

Ini dia Lirik Lagu Sesideman dari Yanik Megawati.

Lirik Sesideman

Luwih becik patenono
Timbang pepisahan landyah kang sulistyo
Tak rewangi samudono marang kulowargo
Garwo lan peputro

Liwat kincanging alismu
Kuwoso hang nglandhang rasaning atiku
Senadyan wus lingsir yuswaku
Aku isih mampu ngladeni solahmu

Mongko kowe bocah nggunung
Senadyan bocah nggunung kadugo hanyrimpung
Jiwo ragaku kok kurung kahormatan mamprung
Rubuh ngantio pinjung

Urip ono kutho gedhe
Kowe tak tukokke omah sak isine
Kowe obo opo wae nadyan sesideman
Mesti tak wujudne

Luwih becik patenono
Timbang pepisahan landyah kang sulistyo
Tak rewangi samudono marang kulowargo
Garwo lan peputro

Liwat kincanging alismu
Kuwoso hang nglandhang rasaning atiku
Senadyan wus lingsir yuswaku
Aku isih mampu ngladeni solahmu

Mongko kowe bocah nggunung
Senadyan bocah nggunung kadugo hanyrimpung
Jiwo ragaku kok kurung kahormatan mamprung
Rubuh ngantio pinjung

Urip ono kutho gedhe
Kowe tak tukokke omah sak isine
Kowe obo opo wae nadyan sesideman
Mesti tak wujudne

Baca Juga: Lirik Lagu Watu Akik - Niken Salindry

Itulah lirik lagu Yanik Megawati - Sesideman. Dengan adanya kumpulan lirik langam jawa terbaru ini semoga bermanfaat dan memudahkan dalam penghafalan lagu. Terima kasih sudah berkujung du medikuid.com.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Lirik Lagu Kembang Pungkasan - Filla Melinda

Lirik Lagu Cucuk Remuk - Niken Salindry