Lirik Lagu Watu Akik - Niken Salindry

Medikuid - Lagu Watu Akik dinyikan oleh Niken Salindry. Lirk Watu Akik di ciptkan oleh Anang Cunkring. Lagu langam jawa nasional.

Berikut Lirik Lagu Watu Akik dari Niken Salindry.

Lirik Watu Akik

Wiwit aku cilik yo wis ona akik
Wujute watu cilik
Sunggingane abang koyo moto pitik
Kadang koyo lar jangkrik

Jaman kuno biyen akik kuwi kajen
Rinuwat nganggo sajen
Lambange kasekten lengo kembang dupo
Minongko umbo rampen

Bareng jaman saiki
Akik malah dadi anggon - anggon neng driji
Yen kabeh driji dinggoni
Malah ra mantesi koyo driji memedi

Kudune sakmadyo ora ngumbroworo
Penak disawang moto
Akik werno ungu nadyan amung watu
Nanging endah dinulu

Wiwit aku cilik yo wis ona akik
Wujute watu cilik
Sunggingane abang koyo moto pitik
Kadang koyo lar jangkrik

Jaman kuno biyen akik kuwi kajen
Rinuwat nganggo sajen
Lambange kasekten lengo kembang dupo
Minongko umbo rampen

Bareng jaman saiki
Akik malah dadi anggon - anggon neng driji
Yen kabeh driji dinggoni
Malah ra mantesi koyo driji memedi

Kudune sakmadyo ora ngumbroworo
Penak disawang moto
Akik werno ungu nadyan amung watu
Nanging endah dinulu

Baca Juga: Lirik Lagu Watu Akik - Niken Salindry

Itulah lirik Watu Akik dari Anang Cunkring. Dengan anday kumpulan lirik lagu gratis semoga bermanfaat dan membantu anda dalam penghafalan. Terima kasih sudah berkujung di medikuid.com.

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Lirik Lagu Kembang Pungkasan - Filla Melinda

Lirik Lagu Cucuk Remuk - Niken Salindry

Lirik Lagu Sesideman - Yanik Megawati